A aterizat cu hidroavionul pe plaja din Mamaia ca să mănânce un ștrudel

Actual

Stiri / Actual 14 Views comments

Un pilot a aterizat cu hidroavionul pe plaja din Mamaia ca să mănânce fiul său. Băiețelul, care este nepotul unui prosper om de afaceri din Constanța, i-a cerut tatălui său un ștrudel. Părintele i-a făcut moftul și a ajuns cu hidroavionul pe nisip, în apropierea unei patiserii. Salvamarii au intrat în alertă, crezând că e vorba despre un accident.

Imaginile inedite au fost surprinse de turiști în stațiunea Mamaia, în apropierea hotelului Perla, informează reporterntv.ro. Un hidroavion a averizat la malul mării, spre groaza turiștilor care se plimbau în acel moment pe faleză.

Din aparatul de zbor au coborât pilotul și fiul său, un băiețel de 8-9 ani. Turiștii și salvamarii, care au asistat la scena inedită, au crezut că au de-a face cu un accident. Mai apoi, oamenii s-au lămurit că toată lumea este în afara oricărui pericol.

Pilotul a povestit că a fost nevoit să întrerupă zborul, pentru că băiețelul său poftea la produse de patiserie. Copilul este nepotul unui prosper om de afaceri din Constanța, iar aparatul de zbor aparține tatălui său.

sursă foto: radioconstanta.ro

Post-ul A aterizat cu hidroavionul pe plaja din Mamaia ca să mănânce un ștrudel apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments