Astra Giurgiu a pierdut primul amical al verii, iar Edi Iordănescu este nemulțumit de lot

Stiri

Sport / Stiri 12 Views comments

Astra Giurgiu a pierdut primul amical al verii, iar Edi Iordănescu este nemulțumit de lot. Fosta campioană a României a fost învinsă, luni, de campioana statului Kosovo, Trepca 89, scor 2-4, după ce a condus 2-0 la pauză. Partida s-a disputat în localitatea Bakovci, din Slovenia. 

Edi Iordănescu a început jocul în formula: Boşneag – Belu, Dandea, Bejan, Stan – Piţian, Mrzljak – Balaure, Ioniţă, Nicoară – Marquinhos.

Astra Giurgiu va mai disputa două partide de pregătire în cantonamentul de la Zrece, Slovenia: cu Rijeka, din Croația şi cu Anji, din Rusia.

Antrenorul Edward Iordănescu a venit cu gânduri mari la Astra, dar lucrurile nu merg așa cum și-ar fi dorit. 

„Noi vrem să prindem cupele europene şi încă n-avem nici jumătate de lot!? Ascultă-mă, ne batem la retrogradare aşa”, l-au auzit jucătorii pe antrenor ţipând la telefon, conform digisport.ro.

Astra Giurgiu și-a aflat, luni, adversara din turul 2 preliminar al Ligii Europa.

Citește și:

Budescu a semnat cu FCSB: ”S-au rezolvat actele, acum merg la pregătire. Sper să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor”

Post-ul Astra Giurgiu a pierdut primul amical al verii, iar Edi Iordănescu este nemulțumit de lot apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments