Băiețelul Danei Rogoz a crescut. Ce bine seamănă cu mama lui

Actualitate

Scandal / Actualitate 108 Views comments

Băiețelul Danei Rogoz a crescut, iar actrița profită din plin de timpul petrecut alături de micuțul ei. Vlad seamănă din ce în ce mai mult cu mama lui, iar dovada stă în ultima imagine cu acesta, postată pe contul de socializare.

Băiețelul Danei Rogoza se va bucura alături de părinții lui, de o binemeritată vacanță petrecută în Barcelona. Actrița a postat o imagine, în care apare în taxi, în drum spre aeroport. „Foarte fericiți ne îndreptăm spre aeroport! #barcelonain3„, este mesajul Danei.

Baietelul danei Rogoz a crescut. Ce bine seamana cu actrita

Fiul Danei Rogoz a împlinit 2 ani

Fanii le-au urat drum bun celor trei. „Vacanță plăcută”, „Ce frumoși sunteți”, „Seamănă cu tine”, sunt doar câteva comentarii lăsate de prietenii virtuali. În primăvara acestui an, fiul Danei Rogoz a împlinit 2 ani. Dana Rogoz şi-a droit foarte mult să devina mama, iar în urmă cu doi ani, visul i s-a împlinit. „Azi, 1 martie, Vlad împlineşte 2 ani. Să fii fericit, să fii sănătos, să te bucure fiecare nouă descoperire a acestei lumi şi să iubeşti viaţa! Sunt extrem de emoţionată ştiind că azi este ziua micuţului meu. Nu mai e bebe, e băieţel. Înţelege, te păcăleşte, te strânge la piept, îţi vorbeşte şi te cucereşte iremediabil. Acum 2 ani, ultima ieşire din casă înainte de drumul către maternitate a fost o vizită la Muzeul Naţional de Artă Contemporană. Anul trecut, am revenit în acelasi loc, cu un Vlăduţ care putea să alerge deja şi părea de neoprit. Habar nu aveam ce înseamnă “de neoprit” la vremea respectivă, dar ACUM ştiu. Anul acesta am vizitat din nou MNAC, după cum vedeţi şi speram să rămână o tradiţie. A crescut minunea noastră şi noi, părinţii, îi suntem extrem de recunoscători pentru toată dragostea cu care ne-a inundat sufletele. Simt uneori că atât de multă dragoste mă poate sufoca. Să creşti mare, fiind iubit şi iubind pe toţi cei din jurul tău, căci dragostea de oameni e cea mai de preţ valoare pe care dorim să ţi-o insuflăm. La mulţi ani!”, a scris Dana Rogoz pe blogul ei

&

Post-ul Băiețelul Danei Rogoz a crescut. Ce bine seamănă cu mama lui apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments