Bătaie în Titu între două clanuri de romi. S-au atacat cu bâte și coase

Actual

Stiri / Actual 16 Views comments

Scene de-o violență ieșită din comun în județul Dâmbovița, unde a avut loc o bătaie în Titu între două clanuri rivale. Indivizii, înarmați cu bâte și coase, au transformat ulița într-un câmp de război. Zeci de polițiști au interrvenit în forță pentru a calma spiritele. Opt dintre scandalagii au fost reținuți pentru 24 de ore și plasați ulterior sub control judiciar. Întreg tărăboiul a fost filmat de un localnic. Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional!

Pe filmare se vede cum trei indivizi atacă o mașină cu bâte și coase pe o stradă din Titu. O femeie strigă disperată la soțul ei să intre în casă, informează mditv.ro.

Mai mulți tineri s-au atacat reciproc cu bolovani. Îngroziți, localnicii au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Zeci de polițiști au intervenit la fața locului pentru a pune capăt răfuielii sângeroase.

Bătaie în Titu cu furci și coase. La mijloc ar fi un scandal mai vechi

Opt dintre indivizii care au luat parte la bătaia de la sfârșitul săptămânii trecute au fost săltați de oamenii legii. Scandalagiii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar, ulterior, au fost lăsați în libertate, fiind cercetați sub control judiciar pentru distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Oamenii din Titu cred că ar fi vorba despre o reglare de conturi. În urmă cu o lună, un tânăr de 20 de ani, a fost înjunghiat de un adolescent de 14 ani. Cei care au fost atacați acum sunt victimele răfuielii de atunci, după cum ei înșiși le-au mărturisit polițiștilor.

De cealaltă parte, cei din clanul rival spun că la mijloc ar fi vorba despre bani mulți și prostituție.

<iframe width=”720″ height=”405″ src=”https://www.youtube.com/embed/vCELIiH07YM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

sursă foto și video: mditv.ro

Post-ul Bătaie în Titu între două clanuri de romi. S-au atacat cu bâte și coase apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments