Black Friday la ceasuri pe CautCeas.ro

Sarbatori

Cumparaturi / Sarbatori 161 Views comments

Black Friday la ceasuri pe CautCeas.ro

CautCeas.ro este unul din cele mai mari magazine online de ceasuri originale si bijuterii.

De Black Friday reducerile vor fi de pana la 70% dar se vor oferi si vouchere cu extra garantii. Perioada ofertelor de Black Friday 2016 la CautCeas.ro va fi intre 18 si 27 Noiembrie

CautCeas.ro incerca in permanenta sa satisfaca cerintele clientilor nostri prin produse de calitate la cele mai bune preturi. Toate ceasurile comercializate pe siteul CautCeas.ro sunt originale, acestea beneficiaza de 24 luni garantie.

In stocul magazinului se afla peste 1000 de produse constant cu preturi ce variaza intre 130 lei si 30.000 lei. Ofera clientilor cele mai bune preturi la branduri de renume cum ar fi Casio, Seiko, Citizen, Tw-Steel, Guess, Festina, Ingersoll, etc dar si branduri mai putin cunoscute in Romania: DETOMASO (CautCeas.ro reprezentant oficial in Romania), Yves Camani, Rothenschild, Bossart, etc.

Click pe banner-ul de mai jos, si deschideti-va cont DIN TIMP, introduceti toate detaliile de livrare si facturare, iar in ziua reducerilor nu veti mai fi nevoiti sa faceti asta, si astfel nu veti risca sa pierdeti reducerea dorita. De asemenea, inscrieti-va la newsletter pentru a vedea primii promotiile.

cautceas.ro

The post Black Friday la ceasuri pe CautCeas.ro appeared first on Oferte Black Friday.

Comments