Ce năzbâtii face fetița lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu. Fascinată de prizele din casă | VIDEO

Actualitate

Scandal / Actualitate 11 Views comments

Fiica cuplului Victor Slav-Bianca Drăgușanu crește pe zi ce trece și descoperă mereu lucruri noi, de care este fascinată.

Prezentatorul de televiziune Victor Slav, care are o emisiune la Kanal D, formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din România împreună cu Bianca Drăgușanu.

Cei doi au împreună o fetiță, Sofia Natalia, care a venit pe lume în luna septembrie a anului trecut. Micuța crește pe zi ce trece și este din ce în ce mai simpatică.

Victor Slav a surprins-o pe fiica sa înainte de culcare. Aflată la momentul la care descoperă tot felul de lucruri, Sofia Natalia a fost filmată în timp ce se juca la una dintre prizele din casă.

Micuța este atât de preocupată de priza respectivă, încât nimic din jurul ei nu pare să o intereseze. Ba chiar, la un moment dat, Sofia natalia trage cablul din priză și stinge brusc lumina, auzindu-se doar cum încearcă să spună ceva.

Înregistrarea cu Sofia Natalia i-a cucerit pe fanii prezentatorului de televiziune, care și-a liniștit prietenii virtuali în ceea ce privește joaca micuței, ținând să menționeze  că priza la care s-a jucat aceasta are siguranță.

„Așa caaa… noapte bună!!</div>


                          <div class= Read more

Comments