Cea mai haioasă ipostază în care apare băiatul lui Borcea și al lui Pelinel. Râzi cu lacrimi

Actualitate

Scandal / Actualitate 3 Views comments

Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, este extrem de amuzant, fiind surprins într-o ipostază extrem de haioasă.

Valentina Pelinel a devenit mămică pentru prima oară în luna iunie a anului trecut, atunci când a adus pe lume un băiețel pe nume Milan, fruct al poveștii de iubire pe care blonda o trăiește cu omul de afaceri Cristi Borcea.

Milan, care seamănă foarte tare cu tatăl său, este un puști simpatic foc, care cucerește pe toată lumea cu drăgălășenia lui.

Micuțul a fost surpins într-o ipostază extrem de amuzantă. Aflat în casă, în preajma unei valize în care erau puse diverse lucruri, băiețelul Valentinei Pelinel n-a stat prea mult pe gânduri și s-a așezat în geamantan, făcându-sși de lucru cu diversele oboiecte de pe acolo.

Inedita imagine i-a amuzat pe prietenii virtuali ai fostului model, care i-au dat like după like.


Citește și: EXCLUSIV | Povestea impresionantă a primei femei jandarm din România. S-a înscris la un concurs ca să facă rost de bani pentru fertilizare in vitro


Post-ul Cea mai haioasă ipostază în care apare băiatul lui Borcea și al lui Pelinel. Râzi cu lacrimi apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments