Cel mai tare banc din 2017: Bodyguard-ul Inselat

Bancuri

by sintezazilei.info 497 Views comments

Cel mai tare banc din 2017: Bodyguard-ul Inselat

0

(0) Reviews

Daca nu ati mai ras de ceva vreme, aveti acum un motiv bun sa radeti cu unul din cele mai bune si lungi bancuri din 2017: Bodyguardul Inselat

Cica un bodyguard se duce la doctor ca avea dureri groaznice de spate!

Doctorul i-i zice:

D:- Da, povestiti-mi cum a inceput, sa incerc sa-mi dau seama ce s-a intamplat si sa vad cum va ajut!

B: - Pai Domn' doctor sa vedeti: eu sunt bodyguard la o discoteca si acum 2 zile a fost un mare scandal..

D: -Aaa si dupa au inceput durerile!

B:- Nu! Stati sa vedeti! Si am terminat mai devreme ca a venit politia, am stat pe la declaratii si am terminat pe la 5 dimineata, eu de obicei, pe la 6-7 termin, dupa un pic de curatenie, numarat banii etc.. si am plecat acasa, Ajung la usa , sun, vad ca nu raspunde nimeni, usa incuiata...mi-am dat seama ca nevasta-mea e cu cineva, am inceput sa bat cu pumnii in usa pana iese haimanaua de nevasta-mea dezbracata in p..da goala! Clar era cu cineva ca ea nu doarme dezbracata, caut prin toata casa...NIMIC!..si cum mi-arunc ochii pe geam, i-l vad pe unu ca alearga jumatate dezbracat pe alee..Tuti Mortii matii!!!..am luat frigideru si i-l-am trantit pe geam direct in spate!!!. si atunci nu stiu cum m-am sucit si nu mai pot de spate

D: - Am Inteles! Luati asta si asta si veniti dupa 2 spatamani!

Pleaca Bodyguardu'.. doctoru:

D: - Sa intre urmatorul pacient!

Pacientul: - Buna Ziua Domn' doctor, cu o durere de coloana vin la dvs, ca nu mai pot!

D:- Da, povestiti-mi cum a inceput, sa incerc sa-mi dau seama cum sa va ajut

P:- Domne eu sunt de 6 luni in somaj, ca e greu sa mai gasesti de lucru si acum am reusit si eu sa ma angajez!

D:- Ati avut un accident de munca sa inteleg?!

P:- Nu domn'e! Stati sa vedeti, trebuia sa plec acum 2 zile la munca, si daca am stat atat acasa, neobisnuit sa ma trezesc la prima ora, nu am auzit ceasul sunand! intr-un final cand m-am trezit eu si am vazut cat e ceasul, am intrat in panica, mi-am tras repede pantalonii pe mine, am luat o bluza si o geaca in mana, si am fugit din casa.. am zis ca ma imbrac in drum spre autobuz!.. si cand ies in fata blocului, n-am apucat sa fac 2 pasi ca ma trezesc cu un frigider in spinare de era sa ma omoare nu alta.. si de atunci nu mai pot de dureri!!!

Doctoru' un pic pus pe ganduri:

D: - Bine domnule am inteles! Luati asta si asta si veniti dupa 2 spatamani!.. Sa intre urmatorul pacient!

Vine pacientul urmator:

P: Buna Ziua, uitati vin si eu nu niste probleme cu spatele!

D:- da, sa-mi povestiti un pic cum au inceput sa vedem despre ce e vorba!!

P: Domnule, uitati, suntem barbati amandoi!.. eu sunt casatorit de 15 ani..a intrat deja monotonia in familie, sex mai deloc.. pana mea!!! Mi-am facut si eu o amanta mai tinerica, mai dornica.. ma-intelegeti?!

Doctorul razand:

D: - AAA! De la sex vi-se trage, pai incercati sa mai rariti vizitele la amanta domnul meu.. ca va epuizeaza!!

P: - De la sex domn doctor mi-se trage... da nu asa cum va ganditi!! Stati sa va spun: Acum 2 zile ma duc si eu la asta acasa ca barbatu-sau era plecat: sampanie, lumanari, o limbuta , o atentie... m-a luat somnu la ea!... Pe la 5 dimineata bubuituri in usa, asta disperata ca a venit barbatu-sau, eu mai disperat ca ma prinde acolo... proasta a fugit sa deschida usa dezbracata, eu disperat m-am bagat in frigider... si nu crezi ca m-a vazut ma nene nemernicu ca sunt acolo si m-a aruncat cu frigider cu tot pe geam!!!!!


Comments