Cine e înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid: vine Kylian Mbappe, de la AS Monaco

Stiri

Sport / Stiri 10 Views comments

Cine e înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid: vine puștiul teribil Kylian Mbappe, de la AS Monaco!

”Nu punem piedici nimănui. Cine vrea să plece de la echipa noastră, o poate face!”, au anunțat madrilenii. În acest zile se discută despre decizia starului lusitan Cristiano Ronaldo de a părăsit Real Madrid, deținătoarea Ligii Campionilor.

Spaniolii de la Marca au anunțat azi pe prima pagină că Real Madrid a decis cine va fi inlocuitorul lui Cristiano Ronaldo: francezul Kylian Mbappe!

Indiferent de situația portughezului, Real Madrid vrea să-l transfere în această vară pe Mbappe. Singura entrebare este dacă jucătorul va mai fi lăsat un an la campioana Franței, sau va veni acum.

Pe prima pagină din Marca este citat atacantul de 18 ani: „Vreau să joc doar la Real Madrid!”. De transfer s-ar putea ocupa noul director general adjunct Raul Gonzales, fosta glorie a ”albilor”.

Kylian Mbappe la Real Madrid! Presa spaniolă a anunțat mutarea

Real e gata să spargă pușculita și să îl ia pe Mbappe. Ar pytea fi cel mai scump transfer din istoria clubului și a fotbalului, peste 100.000.000 de euro!

Presa din Anglia anunță o ofertă colosala a lui Manchester United pentru Cristiano: 200.000.000 de euro, plus portarul David De Gea.

Între timp, Ronaldo e nervos la Cupa Confederațiilor. Cupa Confederațiilor 2017. FIFA a anunțat că nu-l va sancționa pe Cristiano Ronaldo, care a evitat conferința de presă

Ziarul portughez ABola a anunțat, săptămâna trecută, că Ronaldo va pleca de la Real, supărat că Fiscul spaniol l-a găsit bun de plata a 14.500.000 de euro.

Citiți și Cristiano Ronaldo rămâne la Real Madrid cu o singură condiție. În finalul carieriei, Gică Popescu a pus și el condiții ca să joace la națională

Post-ul Cine e înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo la Real Madrid: vine Kylian Mbappe, de la AS Monaco apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments