Constantin Zamfir, triplu campion cu Steaua, le dă lovitura de grație fostelor glorii: ”Țin cu FCSB!”. Reclamă măgării la o competiție organizată de FRF

Stiri

Sport / Stiri 18 Views comments

Constantin Zamfir, triplu campion cu Steaua, le dă lovitura de grație fostelor glorii: ”Țin cu FCSB!”.

În prezent antrenor la juniorii clubului de fotbal Concordia Chiajna, Constantin Zamfir ține partea lui Gigi Becali. ”Țin cu FCSB! Aceasta este Steaua, cea din Liga 1! Cu cine să țin? Cu Bumbescu? Să mă duc la meciuri în liga a V-a? Nu! Am 66 de ani, până ajunge echipa aia în prima divizie, o să am 80 de ani. Mor până atunci!”, ne-a declarat fosta extremă a ”militarilor”.

Constantin Zamfir, născut în 1951, a jucat la Steaua în perioada 1975-1981. Are în palmares 3 titluri, 2 Cupe ale României plus două finale de Cupa României.

Constantin Zamfir, triplu campion cu Steaua, le dă lovitura de grație fostelor glorii: ”Țin cu FCSB!”. Probleme la Săcele

În aceste zile, Zamfir participă, la Săcele, la Campionatul Județean U19 (jucători născut până în 1998), alături de formațiile care CS Câmpina, CS Montana Pătârlagele (Buzău), AS Precizia Săcele (Brașov) și ACS Viitorul Ungheni (Mureș).

Formația din Mureș a învins cu 7-0 pe Chiajna, cu 5-1 pe Săcele și cu 4-1 pe Câmpina. Dar, spun adversarii, printre care și Zamfir, nu a învins folosind mijloace cinstite. Competiția este organizată de FRF.

Gruparea din Ungheni a fost reclamată de cei de la Săcele că a folosit jucători care n-au dreptul, mai precis, care depășesc vârsta acceptată de regulament.

”Eu am venit aici să câștig doi-trei jucători, pentru a-i promova la Elită, nu să câștig turneul pe țară. Dacă voiam să câștig turneul, luam 2-3 jucători de la Elită și îi desființam pe toți.

Săcele a făcut contestație împotriva celor de la Ungheni, pentru că mureșenii au folosit jucători mai mari decât prevede regulamentul. Contra celor de la Buzău, pe care noi i-am învins cu 3-1, am jucat cu 4 jucători născuți în 2001 și cu doi născuți în 1999”, descrie Zamfir măgăriile din fotbalul juvenil.

&

Post-ul Constantin Zamfir, triplu campion cu Steaua, le dă lovitura de grație fostelor glorii: ”Țin cu FCSB!”. Reclamă măgării la o competiție organizată de FRF apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments