Copii, consumatori de droguri crescute pe balcon în Timiș. Cum acționau traficanții prinși de DIICOT

Actual

Stiri / Actual 11 Views comments

Polițiștii de la Crimă Organizată și procurorii DIICOT au descins, luni, în 10 locuințe ale unor traficanți care vindeau droguri crescute pe balcon în Timiș. Printre cei care consumau canabisul erau și copii de 12-13 ani.

Traficanții cultivau plantele de canabis în ghivece, pe balcon, cu semințe aduse din Olanda. După ce uscau frunzele, aceștia vindeau drogurile în discotecile din mai multe sate, informează Opinia Timișoarei. Pe fir au intrat mai mulți ofițeri sub acoperire, care au făcut mai multe cumpărături supravegheate pentru a-i prinde pe suspecți.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOpiniaTM%2Fvideos%2F10154862942168981%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”308″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>

Discotecile din sate, alimentate cu droguri crescute pe balcon în Timiș

Potrivit anchetatorilor, gruparea era condusă de un bărbat din localitate Variaș, județul Timiș. Ofițerii BCCO, împreună cu mascații de la trupele speciale, au descins în locuința acestuia, dar și la mai multe adreste din comună.

Într-una dintre imobilele percheziționate, polițiștii antidrog au descoperit, pe balcon, 55 de ghivece cu plante de canabis, aflate în diferite stadii de dezvoltare. Vasele erau așezate la soare pentru ca plantele să crească mai repede.

Oamenii legii susțin că gruparea de traficanți funcționa de aproape doi ani și aproviziona cu droguri discotecile din mai multe sate. Uluitor este că stupefiantele erau consumate inclusiv de copii de 12-13 ani.

Acuzați de trafic de droguri de risc, mai mulți suspecți urmează să fie duși la audieri la sediul DIICOT Timișoara.

sursă foto și video: Opinia Timișoarei

Post-ul Copii, consumatori de droguri crescute pe balcon în Timiș. Cum acționau traficanții prinși de DIICOT apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments