Cumperi de Black Friday la YellowStore si esti rasplatit in Galbeni

Sarbatori

by sintezazilei.info 128 Views comments

Cumperi de Black Friday la YellowStore si esti rasplatit in Galbeni

Sistemul de Bonusare prin Galbeni iti deschide calea spre Lumea Fotografiei!

La Yellow Store stim ca fotografia poate fi atat un hobby relaxant, cat si o pasiune transformata in job, asa ca ne gandim cum sa-ti facem surprize placute. De aceea vrem sa iti fim alaturi, sa iti oferim produse de top si consiliere specializata, astfel incat tu sa-ti poti pune in valoare talentul.

Ce este Sistemul de Bonusare prin Galbeni?

Pentru achizitiile facute la Yellow Store primesti Galbeni pe care ii poti folosi pentru a obtine discounturi speciale.*

Care sunt beneficiile Sistemului de Bonusare prin Galbeni?

  • la achizitionarea produselor de pe Site vei primi 50% in Galbeni din pretul platit pe factura si fara a se lua in calcul costul de transport, daca produsul achizitionat in momentul respectiv nu beneficiaza de o alta reducere sau 20% in Galbeni din pretul platit pe factura si fara a se lua in calcul costul de transport, daca produsul achizitionat in momentul respectiv beneficiaza de o alta reducere.**
  • Fiecare 10 Galbeni echivaleaza cu o reducere de 1 leu
  • Galbenii care provin din achizitii de produse pot fi folositi dupa 30 de zile de la momentul achizitiei
  • Galbenii acumulati si validati pe durata Campaniei si nefolositi se pierd dupa 1 an de zile de la activarea lor
  • cu Galbenii din cont poti obtine reduceri de pana la 30% din valoarea facturii***

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Cum poti beneficia de Sistemul de Bonusare prin Galbeni

Iti creezi un cont pe www.yellowstore.ro sau cumperi produse din magazinele Yellow Store. Le poti cere oricand detalii colegilor nostri din Baneasa Shopping City Bucuresti.

Te asteptam pe www.yellowstore.ro si in magazinul Yellow Store cu toate echipamentele de care ai nevoie pentru fotografia perfecta!

Regulament Sistem de Bonusare prin Galbeni

* Galbenii si voucherele de reducere nu se acorda si nu se pot folosi in campanii de tip Black Friday.

** Intodeauna Galbenii se recalculeaza la valoarea finala a facturii cu discount aplicat (in cazul in care in pasul de finalizare a cosului sunt aplicate vouchere de reducere sau se folosesc alti Galbeni pentru plata, atunci numarul de Galbeni acordati va fi recalculat in functie de valoarea discountului aplicat).

*** Punctele PhotoPASS active in conturile deja create pana la data de 19.01.2016 se vor putea folosi pentru a acoperi pana la 50% din valoarea produselor pe care vrei sa le achizitionezi. Punctele PhotoPASS active in conturile deja create pana la data de 19.01.2016 nu se pot cumula cu alte vouchere de discount.

Comments