”Donald Trump nu poate deveni președintele SUA pentru că nu s-ar fi născut în America. E pakistanez”. Cine face aceste afirmații

Bancuri

Amuzante / Bancuri 112 Views comments

trump-1024x768

&

Președintele ales al SUA, Donald Trump (70 de ani), continuă să rămână subiectul preferat al presei din întreaga lume, iar în jurul lui apar tot felul de teorii. Cea mai bizară este legată însă de originea acestuia. Postul de știri pakistanez, Neo News, a publicat un material în care susține că excentricul miliardar s-ar fi născut în Pakistan, a fost crescut ca musulman și a fost adoptat când era copil de familia Trump, după ce părinții lui biologici au murit într-un accident.

În materialul,  intitulat ”Credeți sau nu, candidatul republican Donald Trump s-a născut în Pakistan, nu în Statele Unite”  al postului tv menționat, Donald Trump ar fi venit pe lume la 14 iunie 1946, în nordul Waziristanului, o regiune muntoasă din nord-vestul Pakistanului. Pe micuț l-ar fi chemat inițial Dawood Ibrahim Khan. Articolul a fost publicat în timpul campaniei electorale din SUA, însă acesta s-a viralizat pe internet abia acum. În plus, jurnaliștii pakistanezi au publicat și poza unui băiețel roșcat despre care spun că ar fi că ar fi miliardarul, la vârsta de 9 ani, pentru a-și susține teoria, potrivit Daily Mirror.

A fost adoptat la vârsta de 9 ani

Trump-aka Ibrahim Khan-a fost educat în instituții islamice până în 1954, când părinții lui au murit într-un accident de mașină. De atunci a fost protejat de un căpitan din armata indiano-britanică, care l-a luat la Londra, unde a fost ulterior adoptat, în 1955,  de familia de americani Trump.

trump-copil

Dezvăluirile site-ului pakistanez cu privire la ”adevărata” origine a lui Donald Trump s-au viralizat pe rețelele de socializare, unde președintele ales al Statelor Unite a devenit ținta ironiilor internauților.

&

Dacă acest lucru se dovedește a fi adevărat, atunci Trump nu poate deveni președintele SUA, întrucât conform Constitutiei SUA, pentru ca o persoană să fie eligibilă pentru postul de președinte, ea trebuie să fie cetățean american din naștere. Lucru pe care a pulsat și miliardarul în cadrul campaniei sale, când pentru a-l ataca pe Obama, care o susținea pe Hillary, spunea despre el că nu e cetățean american, deși actualul președinte s-a născut în Hawaii din tată kenyan

Comments