Eleva DIN CONSTANTA - Model la Scoala, Model si pe siteurile XXX GALERIE FOTO

Interesant

by sintezazilei.info 6831 Views comments

O elevă de clasa a XI-a de la un liceu de elită din Constanţa e în centrul unui scandal după ce sa aflat că făcea performanță și în afara orelor de curs.

Ocupaţia extracuriculară a Alexandrei a fost adusă în atenția profesorilor săi printr-un email anonim. Cel care a semnalat cazul crede că fata încerca să găsească recrute pentru site-ul la care ea făcea videochat.
”Este fugită de acasă, aceasta stă cu prietenul ei mai mare decât ea. Este elevă în clasa a XI-a B. (…) aş vrea să trag un semnal de alarmă asupra persoanelor cu care umblă adolescentele, deoarece şi pe această fată a băgat-o în această afacere prietenul sau. Eleva a spus la liceu că dacă mai aduce alte colege îşi ia şi ea 200 de dolari. Eu cred ca acest lucru este grav deoarece poate atrage şi alte fete poate chiar minore“, se arată în email.
Alertați, profesorii Alexandrei au luat imediat măsuri, mai ales că fata este o elevă foarte bună. ”E înscrisă la una dintre cele mai grele clase, cu profilul Matematică – Informatică, iar media ei pe primul semestru este de 8,50 şi are doar o singură absenţă nemotivată. Nu este plecată de acasă, am luat legătura cu părinţii săi şi urmează să vină la şcoală să stăm de vorbă și se va întruni şi Comisia de Disciplină. Am vorbit şi cu ea şi mi-a spus că au existat doar nişte fotografii făcute, acum o lună de zile, dar că ar fi renunţat la ideea de a participa la videochat“, ne-a declarat profesoara Camelia Ciurescu, directoarea Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu“.
Potrivit acesteia, eleva a împlinit 18 ani în urmă cu o lună. Însă ceea ce Alexandra a declarat la şcoală nu se potriveşte cu datele de pe unul din site-urile pe care le frecventa. Pe lângă galeria foto există şi ipostaze cu ea ”la lucru“, în două locaţii diferite, iar ultima oară când a fost activă a fost pe 15 martie.
Potrivit site-ului Livejasmine.com, SugarAbby, numele de scenă al elevei, este bisexuală, iar în chat privat poate face dans, masturbare cu degetele, orgasm live sau striptease.
Poliţiştii spun că videochatul nu este infracţiune, decât dacă persoana care îl face este minoră.
Colegiul Naţional ”Mihai Eminescu“ a mai fost în centrul unui scandal sexual, în urmă cu un an. Atunci, o tânără profesoară de informatică a fost arestată, după ce s-a stabilit că făcea parte dintr-o grupare ce se ocupa de prostituţie la adăpostul unui salon de masaj erotic. Aceasta era concubina liderului grupării şi se ocupa de postarea anunţurilor pe diverse site-uri, în scopul găsirii de clienţi.


Comments