Fotbalistul Dragoş Firţulescu s-a scos la vânzare pe Facebook: „Free player, numărul 10, preţ acceptabil”

Stiri

Sport / Stiri 11 Views comments

Fotbalistul Dragoş Firţulescu s-a scos la vânzare pe Facebook, după ce a rămas liber de contract. Mijlocașul de 28 de ani s-a despărţit în această vară de Pandurii şi își caută un nou angajament.

Dragoș Firțulescu, fost internațional de juniori și de tineret, a postat un anunţ amuzant pe Facebook, însoţit de un montaj video cu cele mai spectaculoase faze reuşite de-a lungul carierei. Descrierea este una extrem de nostimă:

„Free player! Vând jucător de fotbal: liber de contract, 28 de ani, ultima data la Pandurii Târgu Jiu , numărul 10! Preț acceptabil!”, a scris fostul juvete, pe pagina personală de Facebook.


Postarea a generat multe comentarii și glume. Firţulescu s-a declarat extrem de mulţumit de modul în care au reacţionat prietenii săi virtuali. „Mamă, am primit deja 3 oferte!!!!”, a păstrat acelaşi registru comic mijlocaşul.

Descoperit de Universitatea Craiova, Firţulescu a debutat pentru echipa din Bănie în 2006, la doar 17 ani. A mai jucat în Liga 1 la Dinamo, ASA Tg. Mureș și U Cluj.

Post-ul Fotbalistul Dragoş Firţulescu s-a scos la vânzare pe Facebook: „Free player, numărul 10, preţ acceptabil” apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments