Marius Copil ocupă cea mai bună poziție a carierei. Participarea la Wimbledon, pusă în pericol

Stiri

Sport / Stiri 13 Views comments

Marius Copil ocupă cea mai bună poziție a carierei. Participarea la Wimbledon, pusă în pericol.

Marius Copil (26 de ani) a abandonat vineri, în semifinalele turneului de la Birmingham, dar a intrat, de azi, în Top 85 ATP. Mai exact, ocupă locul 83 în lume.

”Am jucat cât de mult am putut. Din păcate, atât a rezistat umîrul meu. Sper să îmi revin curând și să-mi iau revanșa la următorul turneu”, a scris Copil, pe Facebook.

”Am dureri la umăr. Sunt nevoit să fac pauză 10 zile sau chiar două săptămâni”, a adăugat Copil, pentru ”Libertatea”. Astfel, participarea la la Wimbledon, unde Copil are asigurat accesul pe tabloul principal, este pusă în pericol. Turneul de pe iarba londoneză va avea loc în perioada 3-16 iulie.

Marius Copil ocupă cea mai bună poziție a carierei. Bătut de un israelian cu părinți români

Tenismanul român Marius Copil (91 ATP), favorit 2 la turneul britanic, a abandonat în semifinalele turneului de la Birmingham, în meciul contra lui Dudi Sela, al treilea favorit. Sela are 32 de ani și ocupa locul 98 ATP, înainte de startul competiției (acum, este pe locul 81 ATP). El are părinți români.

Israelianul câștigase primul set la tie-break și conducea în actul secund cu scorul de 1-0. Pentru participarea în semifinale, Copil va primi un premiu de 6.370 euro și 45 de puncte ATP.

Marius Copil ocupă cea mai bună poziție a carierei. La dublu, Tecău – pe 19, Mergea – pe 36

În clasamentul de dublu, Horia Tecău se menţine pe locul 19, cu 3.285 de de puncte, iar Florin Mergea a rămas pe poziţia 36, cu 2.055 de puncte.

În clasamentul pentru Turneul Campionilor, competiţie la care participă cele mai bune opt perechi ale anului, Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer se menţin pe locul zece, cu 1.875 de puncte. Perechea Florin Mergea/Aisam-Ul-Haq Qureshi (România/Pakistan) a coborât de pe locul 15 pe 16, cu 860 de puncte.

&

&

Post-ul Marius Copil ocupă cea mai bună poziție a carierei. Participarea la Wimbledon, pusă în pericol apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments