Nicoleta Luciu s-a operat. Ce a făcut vedeta înainte de prima intervenție chirurgicală

Actualitate

Scandal / Actualitate 91 Views comments

Nicoleta Luciu s-a operat pentru a remedia o problemă estetică pe care vedeta o avea de ceva vreme.  Înainte de cea de-a doua operație, bruneta și-a făcut un selfie și și-a îndemnat fanii să intre pe blogul ei.

Nicoleta Luciu s-a operat și le-a arătat prietenilor virtuali, ce a făcut înainte de a intra din nou pe mâna medicului estetician. „Până ies din mâinile domnului doctor… :D Eu vă aștept pe blog”, a scris Nicoleta Luciu în dreptul pozei. Vedeta nu a dezvăluit încă despre ce schimbări este vorba. ”Suntem pregătiți să intrăm în sala de operații. Să-mi țineți pumnii. Am ceva emoții. O să vedeți o transformare spectaculoasă, într-o zonă pe care noi, femeile, ne dorim să arate impecabil”, a spus Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a operat. Ce a făcut vedeta înainte de prima intervenție

Nicoleta Luciu s-a operat din nou, pentru o trasformare spectaculoasă

Nicoleta Luciu s-a mutat din București la Miercurea Ciuc, acolo unde locuiește împreună cu soțul său, Zsolt Csergo, și cei 4 copiii ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin. Vedeta a intrat în direct prin telefon la emisiunea prezentată de Mihai Morar la Antena Stars, unde a comentat pe marginea faptului că s-ar fi îngrășat după sărbătorile de iarnă, dar și despre viața pe care o are la Miercurea Ciuc. ”Am fălcuțe, am gușă… Ne ocupăm de copii, de casă, de antrenamente. Am înscris băieții, i-am înscris pe toți trei la hochei. Fac hochei de performanță”, a declarat Nicoleta Luciu.

Post-ul Nicoleta Luciu s-a operat. Ce a făcut vedeta înainte de prima intervenție chirurgicală apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments