Oficial: Flavius Stoican este noul antrenor de la CSM Poli Iași. Eugen Neagoe și câțiva jucători, lăsați baltă la stadion

Stiri

Sport / Stiri 11 Views comments

De sâmbătă Flavius Stoican este noul antrenor de la CSM Poli Iași.

În vârstă de 40 de ani, Flavius Stoican a avut o carieră importantă ca jucător, evoluând la Universitatea Craiova, Dinamo București, Sahtior Donetsk, unde l-a avut antrenor pe Mircea Lucescu, și Metalist Harkov. De asemenea, el a îmbrăcat de 19 ori tricoul primei reprezentative.

Ca antrenor, a început la CSM Reșița, apoi Dinamo 2, Chindia Târgoviște și CSM Mioveni. În 2013 a fost numit antrenor principal la Dinamo, echipă pe care a antrenat-o în 2 mandate, ultimul în 2015. El a mai antrenat, în Liga 1, pe FC Voluntari și Pandurii Târgu Jiu.

”Stoicanetti”, care n-a reușit să salveze Pandurii de la retrogradare în acest sezon, are ca obiectiv accederea în playoff-ul Ligii 1!

Interesant e că o parte dintre jucători, dar și antrenorul Eugen Neagoe s-au prezentat la stadionul din Iași, pentru a-și rezolva situația. N-au găsit pe nimeni!

”Situația este foarte delicată. Putem să rezolvăm să fără scandal. Eu am venit cu băieții la stadion, ne-am prezentat la antrenenament, toți avem contract până la 30 iunie. Sâmbătă, la antrenament, n-a fost echipament. Au fost doar ghete, mănuși, dar n-a fost suficient pentru toți, n-am avut echipament. Nu avem cu cine să vorbim. Sper să vină cineva să vorbească cu noi. Dacă nu vor sa dea banii restanți, o să bag memorii. Trebuie să fiu plătit inclusiv luna iunie. Nu suntem cu banii la zi. Am primit in acest an doar ianuarie și februarie, și dacă băgăm și iunie, e vorba de 4 salarii restante”, a declarat portarul Branko Grahovac, în exclusivitate la Dolce Sport.

Citiți și Lista completă de jucători transferați de CSM Poli Iași. Ovidiu Mihalache și-a prelungit contractul

Post-ul Oficial: Flavius Stoican este noul antrenor de la CSM Poli Iași. Eugen Neagoe și câțiva jucători, lăsați baltă la stadion apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments