Omul care locuit pe Marte timp de 17 ani și a luptat împotriva unei alte civilizații

Bancuri

Amuzante / Bancuri 153 Views comments

viata-marte

&

Un pușcaș marin face dezvăluiri interesante.

&

El este cunoscut sub numele de Căpitanul Kaye, pentru a-și păstra anonimitatea, și vorbește despre faptul că a petrecut 12 ani pe planeta Marte unde s-a luptat cu extratereștri, abordând și subiectul coloniilor umane stabilite pe Planeta Roșie. Unele site-uri spun că numele lui ar fi Randy Cramer.

Kaye povestește faptul că ar exista cinci colonii umane pe Marte, iar în timpul petrecut de el acolo a luptat pentru a le apăra. Militarul spune că a făcut parte din flota spațială care se pare că e cunoscută sub numele de ,,Forța de Apărare a Pământului”, flota aceasta recrutează personal care să o ajute din țări precum America, Rusia și China.

Teoria pe care Kaye o susține spune că băștinații de pe Marte au încercat să preia controlul planetei și că antrenamentul ar fi avut loc pe lună  dar și pe satelitul lui Saturn, Titan.

Timp de 20 de ani a petrecut, spune el, pe Marte, în serviciul militar, lui i s-a organizat și o ceremonie de pensionare, un detaliu interesant e acela că el povestește cum la aceasta a participat și fostul secretar american al Apărării, Donald Rumsfeld.

Unii spun că aceasta este o teorie a conspirației, pe când alții cred că varianta care ni se servește tuturor din partea autorităților este și mai absurdă. Voi ce credeți?

Se pare că așa arată omul care susține această teorie:

randycramer

Comments