Petrolul și-a luat golgheter: Sergiu Arnăutu a semnat cu ”lupii”

Stiri

Sport / Stiri 10 Views comments

Petrolul și-a luat golgheter: Sergiu Arnăutu a semnat cu ”lupii”. Aproape promovaţi în cel de-al treilea eşalon (3-0 cu Dentaș Tărtășești în baraj, manșa tur), ploieștenii au început să-şi contureze lotul pentru viitoarea stagiune, ajungând, luni, la o înţelegere cu doi jucători.

Astfel, mijlocaşul Alexandru Puchea (30 ani) a revenit în curtea „galben-albaştrilor”, el evoluând pentru Petrolul, sub formă de împrumut, şi în primele etape din actuala stagiune, după care a fost nevoit să se întoarcă la Petrolistul Boldeşti. De această dată, Puchea a semnat un angajament cu Petrolul pentru următoarele două sezoane, el începând, de altfel, să se pregătească sub comanda lui Octavian Grigore.

Tot luni, preşedintele Cristi Vlad şi antrenorul Octavian Grigore l-au convins şi pe atacantul Sergiu Arnăutu (27 ani) să revină la echipa de la care s-a lansat în fotbalul mare. Ultima dată la Luceafărul Oradea, acolo unde a bifat 34 de prezenţe şi 13 goluri marcate în ultima stagiune, Arnăutu are experienţa eşaloanelor superioare, inclusiv a Ligii I, cu CS Turnu Severin.

Produs al Centrului de Copii şi Juniori al ”găzarilor”, golgheterul născut la Vălenii de Munte a mai evoluat, în cariera sa, la Kaproni Boldeşti, Chimia Brazi, CS Turnu Severin, CS Mioveni, CSM Rm. Vâlcea, FC Tiraspol, Juventus Bucureşti şi FCM Baia Mare, iar în următorii trei ani va îmbrăca, din nou, tricoul Petrolului Ploieşti.

Post-ul Petrolul și-a luat golgheter: Sergiu Arnăutu a semnat cu ”lupii” apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments