Președintele Burleanu îi amenință pe oficialii FRF: „Se va lăsa cu demisii”

Stiri

Sport / Stiri 74 Views comments

Președintele Burleanu îi amenință pe oficialii FRF. Oficialul aşteaptă motivarea TAS în cazul câştigat de clubul Gaz Metan, şi, în cazul în care se va dovedi că Federaţia a greşit, “se va lăsa cu demisii”.

“Aşteptăm motivarea Tribunalului de Arbitraj Sportiv şi în funcţie de această motivare vom lua decizii. Vreau să vă asigur că vom analiza această motivare, vom vedea dacă este o problemă de interpretare a regulamentului sau alte motive. Iar deciziile vor fi foarte ferme, dacă avem o problemă la noi, intern, vă asigur că se va lăsa cu demisii.

Eu personal m-am săturat de aceste influenţări ale clasamentului. M-am săturat de această independenţă de care anumite comisii se bucură, de licenţiere, departamentul de licenţiere, activitatea din arbitraj. Înţeleg că sunt nişte convenţii la nivel internaţional, dar în acelaşi timp când te bucuri de o anume independenţă trebui să te asiguri că deciziile pe care le iei sunt cele mai bune, cele mai corecte. Aşteptăm să vedem motivarea, m-am întâlnit şi cu reprezentanţii clubului Mediaş şi cu reprezentanţii acestora. Cunosc foarte bine acest caz.

Reprezentanţii LPF au susţinut punctul de vedere al Mediaşului, acest lucru îl fac de fiecare dată. Susţinând unul dintre membrii afiliaţi ai LPF îi afectezi pe toţi ceilalţi. Cred că e un principiu pe care ar trebui să-l schimbe, fiind apărători ai regulamentelor”, a spus Burleanu.

Gaz Metan Mediaş a obţinut, la 15 februarie, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, anularea deciziei Comisiei de licenţiere a FRF, de a penaliza gruparea ardeleană cu trei puncte, pentru că înregistra datorii către alte cluburi, la 30 noiembrie 2016.

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a declarat atunci că îi va da în jduecată în civil pe membrii Comsiei de licenţiere a FRF care au hotărât depunctarea.

Post-ul Președintele Burleanu îi amenință pe oficialii FRF: „Se va lăsa cu demisii” apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments