Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău: Peste 20 de parlamentari de la alte partide vor vota moțiunea de cenzură

Actual

Stiri / Actual 12 Views comments

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău a declarat, luni, la Parlament, că peste 20 de parlamentari de la alte partide vor vota moțiunea de cenzură, miercuri, și va fi un succes. 

„Moţiunea de cenzură va trece cu un scor extrem de substanţial. Consider că şi alţi parlamentari de la alte partide vor vota alături de noi. (…) Cred că peste 20 şi ne vom întâlni şi miercuri după moţiune şi o să vedeţi că am dreptate”, a afirmat Nicolae Bădălău, la Senat.

El nu a vrut să dea niciun detaliu privind negocierile care se duc între PSD, ALDE şi UDMR, arătând că nu ştie nimic despre aceste negocieri. Bădălău a transmis și un mesaj pentru Sorin Grindeanu şi Victor Ponta, Bădălău: „Sănătate multă şi spor la guvernare încă două zile”.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, denumită ”România nu poate fi confiscată! Apărăm democraţia şi votul românilor!”, a fost citită duminică în Parlament.

Moțiunea este semnată de 222 de deputați și senatori de la PSD și ALDE, în condițiile în care cele două partide au 244 de aleși în Legislativ. Votul va fi miercuri, de la ora 11:00. Între timp, PSD negociază cu celelalte grupul parlamentare susținerea pentru moțiunea de cenzură, același lucru făcându-l și aripa Victor Ponta-Sorin Grindeanu.

Post-ul Președintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău: Peste 20 de parlamentari de la alte partide vor vota moțiunea de cenzură apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments