Prețul uriaș pe care trebuie să-l plătească FC Barcelona pentru a-i prelungi contractul lui Messi. E cadou de nuntă?

Stiri

Sport / Stiri 11 Views comments

Prețul uriaș pe care trebuie să-l plătească FC Barcelona pentru a-i prelungi contractul lui Messi: ziarul Sport susține că  Leo va avea o primă de prelungire a contractului de 50.000.000 euro, bani pe care îi va primi eșalonat, în patru ani!

Anul trecut, catalanii au procedat identic cu alți trei jucători: Neymar, Mascherano și Busquets au primit un bonus cumulat de 64 de milioane de euro.

Actuala înţelegere dintre Lionel Messi şi FC Barcelona este valabilă până în 2018 şi, potrivit cotidianului ”As”, argentinianul ar fi respins prima propunere oficială de prelungire. Clubul i-ar fi oferit un salariu de 35.000.000 de euro.

Messi va semna un nou contract cu Barcelona, valabil până în 2022, și va încasa 48,5 de milioane de euro anual, urmând să fi cel mai bine plătit jucător din lume.

Leo Messi face nuntă cu 600 de invitați. Petrecerea va avea loc la Rosario, pe 30 iunie. Dacă va semna prelungirea, va fi ca un cadou de nunță pentru argentinian!

Citiți și Leo Messi, condamnat! Starul Barcelonei, vinovat de evaziune fiscală! 21 de luni de închisoare cu suspendare. Tocmai își ia două ”avioane”! Toate reacțiile

&

Post-ul Prețul uriaș pe care trebuie să-l plătească FC Barcelona pentru a-i prelungi contractul lui Messi. E cadou de nuntă? apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments