Close
Home » Nonfiction » Human Angels » 365 Mantraer dag for dag

June 24 , 2013

365 Mantraer dag for dag

Read Ebooks - its cool!

Overview

Helbred dit liv. Væk den Menneskelige Engel i dig selv. Væk det guddommelige i dig.
“365 Mantraer dag for dag” er en samling af originale sætninger skrevet af forfatterne, og er tidligere blevet indsendt i løbet af de sidste 4 år, på deres berømte Facebook-side "We Are Human Angels”. Disse mantraer har allerede hjulpet mange mennesker med at finde deres egen vej, hvilket bringer dem lys og inspiration.
Nu har forfatterne valgt at samle alle disse mantraer i en bog, hvor de ønsker, at du dagligt vil blive kærligt guidet i din hverdag rejse.
Disse mantraer er baseret på synkronicitet: i virkeligheden, er der ikke en kalender, der tildeler hver dag en bestemt sætning. Det er op til dig at vælge dit daglige mantra, blot styret af dit Guddommelige Selv og af de energier, der kommer ind i dit liv her og nu.
Hver mantra, du laver til dit eget, vil blive en stråle af lys, du tænder for dig selv, indtil du, fri for al mørke og frygt, bliver et lysende fyrtårn, der spreder sit lys til verden.

Download epub2

Read also

Vi är Mänskliga Änglar

Är du en Mänsklig Ängel?Vi Är Mänskliga Änglar är boken som har inspirerat Human Angels gemenskapen runtom världen. Redan efter ett år sedan dess publicering, har boken blivit ett globalt fenomen. Boken är så inspirerande att den har blivit översatt i många språk av våra läsare, drivna av en önskan att dela dess medelande med alla Mänskliga…
How to download book

Buy this book

You can buy this book now only for $3.99. This is the lowest price for this book.

Buy book

Download book free

If you want to download this book for free, please register, approve your account and get one book for free.

Register
After that you may download book «365 Mantraer dag for dag»:

Download XML Book:

365_mantraer_dag_for_dag.xml

Download Microsoft Reader (LIT):

365_mantraer_dag_for_dag.lit