UPDATE Judecata a fost amânată pentru 18 septembrie. Va fi al treilea termen. Cazul arbitrilor deghizați din Dâmbovița a intrat pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF

Stiri

Sport / Stiri 4 Views comments

Cazul arbitrilor deghizați din Dâmbovița a intrat pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF. Luni, de la ora 14:00, are loc cel de-al doilea termen de judecată.

ACTUALIZARE 13 septembrie / Întrunită luni, 11 septembrie, CD a dat un nou termen de judecată pentru 18 septembrie. Va fi al cincilea termen!

ACTUALIZARE 22 august / Judecata a fost amânată pentru 28 august. Va fi al patrulea termen!

ACTUALIZARE 14 august / Judecata a fost amânată pentru 21 august. Va fi al treilea termen!

Federația Română de Fotbal i-a reclamat la forul condus de Daniel Cernat Marin pe cinci dintre arbitri din Dâmbovița, care în ianuarie 2017 au luat identități false și au orchestrat blaturi pentru pariuri în Turcia și Cipru. Aceștia s-au dat drept sloveni, turci sau bulgari și au luat decizii incredibile în meciuri amicale disputate de echipe românești în Cipru și Turcia. Pe lista pârților se află și Septimiu Burtescu, omul bănuit că a pus la cale rețeaua de haiduci.

Cazul arbitriloror deghizați e cercetat de Poliția a descins la sediul AJF Dâmbovița! Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Dosar penal pentru înșelăciune.

Lista celor care au avut legătură cu amicalele cu probleme
  • Cristian Catană – 27 de ani, arbitru Liga 3: secretar general AJF; nu i s-a putut desface contractul de muncă și e în funcție.
  • Dan Petre – 32 de ani, instructor de înot, arbitru Liga 4.
  • Răzvan Nedelcu (21 de ani, asistent liga a patra).
  • Laurențiu Nicolae (24 de ani, asistent activ la nivel de județeană)
  • Cristian Grigoraşcu – 40 de ani, jandarm, vicepreşedinte Comisia Judeţeană de Arbitri Dâmboviţa; eliberat din funcție.
  • Septimiu Burtescu -41 de ani, ex-arbitru FIFA futsal, arbitru Liga 4 Dâmboviţa, consilier DJST Dâmboviţa.

Nume noi în scandalul arbitrilor români deghizați. Aici, brigada de la meciul amical Voința Sibiu - Khazar Lankaran, din 2012: Ionescu, Burtescu, Mihalache

Citiți și:

Ion Crăciunescu comentează scandalul arbitrilor deghizați: ”Ăștia sunt primii acoperiți care au fost descoperiți!”. Atac la șefii CCA

Nume noi în scandalul arbitrilor români deghizați. Toți sunt din Dâmbovița! ”I-am avertizat că s-ar putea să aibă probleme”

Prinși cu minciuna. Se strânge lațul în jurul arbitrilor deghizați pentru a truca meciuri la pariuri. Sunt implicați și arbitri din Liga 1!

Ioan Negoescu și-a dat demisia după ce a izbucnit scandalul arbitrilor români care s-au dat bulgari și turci la amicale din Antalya

I-am prins cu minciuna pe arbitrii deghizați de la amicalele din Antalya și din Cipru! EXCLUSIV

Cristian Grigorașcu, unul dintre arbitri acuzați că au făcut jocuri pentru mafia pariurilor, și-a dat drumul la gură

Prima reacție a lui Dan Petre legată de scandalul arbitrilor deghizați de la amicalele din Cipru și din Turcia: ”Nu am participat la meciuri trucate”

Arbitri români au luat identități false și au orchestrat blaturi pentru pariuri în Turcia și Cipru? S-ar fi vândut și pe 1.000 de euro. Reacții / VIDEO

Un om din sistem i-a demascat pe arbitrii români care au orchestrat blaturi în Turcia și Cipru: ”Fac asta de cinci ani” | EXCLUSIV

Omul care a girat manevrele arbitrilor deghizați a fost exclus din structurile AJF Dâmbovița

Post-ul UPDATE Judecata a fost amânată pentru 18 septembrie. Va fi al treilea termen. Cazul arbitrilor deghizați din Dâmbovița a intrat pe rolul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments