UPDATE. Testul a picat, se joacă împotriva celor de la ȚSKA Sofia. Amical de gală: CSU Craiova – Zenit Skt. Petersburg. Mangia se bate cu Mancini!

Stiri

Sport / Stiri 9 Views comments

Amical de gală: CSU Craiova – Zenit Skt. Petersburg. Fosta echipă a lui Mircea Lucescu, primul adversar tare al Științei din cantonamentul de pe pământ austriac.

ACTUALIZARE 19 iunie.CS Universitatea Craiova nu va mai juca amicalul cu Zenit Sankt Petersburg. În locul aceastuia, oltenii vor întâlni ŢSKA Sofia. Partida amicală din stagiul de pregătire din Austria se va disputa de la ora 19.00. ŢSKA Sofia a încheiat campionatul Bulgariei pe locul secund, după Ludogoreţ Razgrad. Pentru CSU Craiova este primul amical din stagiul de pregătire, pe care echipa lui Devis Mangia îl desfășoară în regiunea Tirol, din Austria, acolo unde se vor antrena până pe 7 iulie. 

Delegația Universității va decola de pe aeroportul ”Henri Coandă” din capitală cu destinația Tirol, Austria, în cursul zilei de joi.

Conducerea clubului a stabilit de altfel primul amical din stagiul de pregătire. Știința va da piept vineri, pe data de 23 iunie, cu rușii de la Zenit, conduși de către titratul tehnician, Roberto Mancini.

Adversara Universității Craiova a încheiat sezonul competițional 2016-2017 pe locul al treilea în campionatul intern. Ora de start și modalitatea de vizionare a partidei urmează să fie stabilite și anunțate de către website-ul oficial.

FC Zenit Skt. Petersburg s-a înființat pe data de 30 mai 1925, reușind performanța să câștige în sezonul competițional 2007-2008 Cupa UEFA și Supercupa UEFA. De asemenea, rușii au mai reușit să obțină titluri naționale în anii 2007, 2010, 2012 și 2015.

Nu este prima întâlnire dintre Craiova și Zenit. Anul trecut, oltenii au învins cu 2-0 echipa de atunci a lui Mircea Lucescu, prin golurile marcate de Măzărache și Zlatinski.

Craiova va mai evolua cu Ludogoreț și Dinamo Kiev.

  • Lotul CS U Craiova prezent la reunire:
  • Portari: Calancea, L. Popescu (Pandurii Tg Jiu, împrumut terminat), Dică (Metalglobus, împrumut terminat)
  • Jucători: Popov, Dimitrov, Zlatinski, Gustavo, Mateiu, Kelic, Briceag, Barthe, Bancu, Burlacu, A. Popescu, Drăghici, Vlădoiu, Petre, Bîrzan, Hreniuc, Buzan, Enache (ambii de la echipa a doua), Mihăilă, Vadasis (ambii U 17), Jurj (Verona, împrumut terminat)
  • Au lipsit: Ivan și Băluță (echipa națională), Screciu (reprezentativa U21) și Vlad.
  • Au părăsit echipa în această pauză competițională: Măzărache (împrumutat la Juventus București), Dumitraș, Bucurică, Mingote, Fajic și Jazvic

Citiți și Devis Mangia a fost prezentat oficial la CSU Craiova: ”Vreau loc bun în Liga I, Cupa și în grupele Ligii Europa” | VIDEO

Post-ul UPDATE. Testul a picat, se joacă împotriva celor de la ȚSKA Sofia. Amical de gală: CSU Craiova – Zenit Skt. Petersburg. Mangia se bate cu Mancini! apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments