VIDEO EXCLUSIV/ Maria Dragomiroiu si Bebe Mihu nu vor uita niciodata aniversarea a 25 de ani de la nuntă! 50 de invitati au petrecut în beznă!

Actualitate

Scandal / Actualitate 1498 Views comments

Maria Dragomiroiu nu va uita niciodata aniversarea a 25 de ani de la nunta, totodată petrecerea aniversară a soțului său Bebe Mihu. Aseară, din cauza unei pene de curent în nordul Bucureștiului, invitații au petrecut  în beznă.

bebe-mihu

&

bebe-mihuÎn ciuda problemei ce a durat mai mult de patru ore, zecile de oaspeți cu patalama care au călcat aseară pragul reședinței artistei au conchis că a fost la una dintre cele mai frumoase petreceri la care au fost vreodată.  Spumosul chef dat de impresarul artistic și soția sa, reputata Maria Dragomiroiu, s-a desfășurat cu mesele pline de bunătăți, la lumina a zeci de lumânări, atmosferă însuflețită de recitaluri ”la rece”, fără sonorizare – a cântat doar cine s-a simțit cu adevărat stăpân pe vocea sa. Și cum veteranul impresar din zona artistică și-a ales întotdeauna artiștii pe sprânceană, au animat cheful la lumina lumânărilor Adrian Enache (care a venit însoțit de partenera sa de viață Iuliana Marciuc), Gheorghe Gheorghiu, Mirabela Dauer, Nicu Paleru, Angela Rusu, Irina Loghin, Paul Stângă și George Târgovișteanu, Alexandru Pop cunoscut drept Vărul Săndel și însăși gazda, Maria Dragomiroiu care a cântat și câteva frumoase colinde în ton cu sărbătorile de iarnă.

”Vreau să-i mulțumesc bunului Dumnezeu că am cunoscut acestă femeie minunată, pe Maria Dragomiroiu. Mă simt extraordinar când sunt înconjurat la fiecare aniversare de oameni dragi mie, de întreaga noastră familie”, a fost speech-ul sărbătoritului care a împlinit 59 de ani. O bună parte din echipa artistică prezentă aseară la petrecerea aniversară va pleca peste câteva zile peste Ocean, unde va petrecere Revelionul, urmând apoi un lung turneu în cele mai importante orașe americane.

Maria Dragomiroiu si Bebe Mihu nu vor uita niciodata acestă petrecere la care invitații s-au veselit, ore în șir,  la lumina lumânărilor

&

&

CITESTE SI

La 30 de ani de când sunt împreună, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu vorbesc în premieră despre iubirea lor: ”Am avut șansa să fim pe același drum!”

Post-ul VIDEO EXCLUSIV/ Maria Dragomiroiu si Bebe Mihu nu vor uita niciodata aniversarea a 25 de ani de la nuntă! 50 de invitati au petrecut în beznă! apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments