Viitorul în ceață. Campioana României s-a pregătit pe o vreme capricioasă în Turcia / GALERIE FOTO&VIDEO

Stiri

Sport / Stiri 7 Views comments

Viitorul în ceață. Campioana României s-a pregătit pe o vreme capricioasă în cantonamentul pe care îl efectuează la baza sportivă Fenerbahçe Topuk Yaylası Resort. 

Fotbaliştii lui Gică Hagi au efectuat luni două ședințe. Dimineață s-a lucrat în sala de fitness și pe terenul de antrenament, iar după-amiază constănțenii au lucrat exclusiv cu mingea.

Ambele antrenamente ale Viitorului de luni s-au desfășurat pe o ceață densă, însă Hagi nu i-a menajat deloc pe jucători. 

Viitorul va susține, marți, de la ora 17.00,  al doilea amical în catonamentul din Turcia. Adversara campioanei României va fi posibila adversată a Astrei Giurgiu din Europa League, FK Zira, formație care a încheiat ediția precedentă a campionatului din Azerbaijan pe locul 4.

Ştefan Preda, antrenorul cu portarii al Viitorului, a fost sărbătorit în cantonamentul constănțenilor din Turcia la împlinirea vârstei de 47 de ani.

Citește și:

Când se va decide la TAS litigiul FCSB – Viitorul! Gigi Becali a făcut anunțul în privința titlului în Liga 1 la fotbal

Post-ul Viitorul în ceață. Campioana României s-a pregătit pe o vreme capricioasă în Turcia / GALERIE FOTO&VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments