Vocea României 2016. Cea mai sexy concurentă de la dueluri | FOTO

Actualitate

Scandal / Actualitate 98 Views comments

Evelina Vârlan și Adrian Corlaciu au interpretat unul dintre ultimele dueluri din concurs, iar apariția ei a fost, de departe, cea mai sexy de până acum și i-a zăpăcit pe antrenori.

Evelina a apărut pe scena de la Vocea României 2016 îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, despicată mult pe picior și cu un decolteu imens, care i-a lăsat formele frumoase la vedere. Cu toate acestea, vocea ei nu i-a impresionat pe antrenori.

Smiley a fost cel mai dur: ”Arăți foarte bine, dar vocea nu a fost spectaculoasă. Vocea lui mi-a plăcut mai mult. Vocea ei nu e pe măsura frumuseții. Deși apreciem frumusețea unei femei, în interpretarea din această seară, el a fost mai prezent în piesă decât ea”.

”Nu a fost un duel foarte legat. Dar mi s-au dat peste cap ochii”, a spus și Moga, în timp ce Loredana a fost mai indulgentă: ”Data viitoare să vii cu un sac, ca să fie atenți la vocea ta. Eu am fost atentă la vocea ta. Ai o voce lirică, dar a fost un contrast bun cu vocea guturală a lui Adrian”.

Tudor Chirilă a decis să meargă mai departe cu Evelina, spunând: ”În nici un caz pentru frumusețe o să merg mai departe cu Evelina”.

Post-ul Vocea României 2016. Cea mai sexy concurentă de la dueluri | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Comments